<
< <

<<

Sinema dünyasının Oscar ödüllü yeşil devi ''Shrek'', müzikal olarak Broadway sahnesine gelmeye hazırlanıyor.
Internetteki ''imdb'' sitesinin haberine göre, ''Shrek: The Musical'', DreamWorks şirketinin müzikal olan ilk animasyonu olacak.

Senaryosunu Jeanine Tesori ve David Lindsay-Abaire'ın kaleme alacağı müzikali kukla şovlarıyla tanınan Jason Moore yönetecek. Müzikalin, 2008 yılında Broadway sahnesinde olması planlanıyor.

-OSCARLI YEŞİL DEV...-

''Shrek'' serisinin ilk filmi, 2001 yılında gösterime girmiş ve büyük ilgi görmüştü. Film, ''En İyi Animasyon Film'' dalında Oscar ödülü kazanmış ve 455 milyon dolar hasılat elde etmişti. Serinin ikinci filmi, 881 milyon dolarlık gişe hasılatıyla tüm zamanların en çok izlenen dokuzuncu filmi unvanını elinde tutuyor. Serinin üçüncü halkasının ise 18 Mayıs 2007 tarihinde izleyiciyle buluşacağı duyuruldu. Seride, Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas gibi ünlü isimler seslendirme yapmış, Türkiye'de ise Okan Bayülgen ile Mehmet Ali Erbil ünlü serinin kahramanlarının dublajını üstlenmişti. ''Shrek'', bataklığında mutlu yaşayan yeşil dev Shrek'in Prenses Fiona ile tanışınca değişen hayatını konu alıyor.

..Devamı | <0yorum < <

<<
<0Yorum var:
    <
<< Eve Dön!
 
<<
<


.+. Yeni ne var? .+.


.+. YeDi RenK .+.


.+. e-masal .+.


.+. Kim, ne dedi? .+.


.+. Gez, Gör! .+.


.+. Kestane Fişekleri .+.

.+. Oyuna var mısınız? .+.



.+. Karagöz ve Hacivat .+.


TürkCaN.OrG

.+. Arşiv .+.